Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Power Rangers мини независно филмче

2015-02-28
Генијалниот Ади Шанкар прави мини независно филмче на тема Power Rangers од негова перспектива. Клипот е отстранет од Јутјуб и Вимео, па осамна на крај на неговиот пејџ на Фејсбук. Уживајте додека се уште го има!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ