Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Претерале со вафлите

2014-01-14
Техно журка во Белгија во 1997-ма. Премногу шеќер имало во вафлите.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ