Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Професоре - турбофолк трагедија

2014-05-31
Оп, еве ја госпожа Џесика во уште една турбофолк мизерија од песна со генијален текст и видео сцени како излезени од PornHub. Играта на зборови е гратис.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ