Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Религијата не ја даваме!

2014-01-13
Почнувате да го гледате скајп интервјуто и не знаете дали Индиецов сака нова работа или е спремен да експериментира со „господинот” кому се обраќа.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ