Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Росана како за порно реклама

2014-05-22
Го гледате спотов и не може, а да не направите паралела на неговите видео досетки со финтите во текстовите од песните на Ластовица. Само што тука е далеку позабегано.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ