Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Се сликаш, губиш!

2014-04-17
Иако малиов ѕмиздри дека кондуктерот го шутнал во глава, од сликава може да се види дека реално му го има спасено животот со тоа што ја поставил ногата пред металниот дел кој можел да го надене до крај и, за жал, да му го уништи самосликот, а воедно и ликот.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ