Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Секој петок, рекламава

2013-12-19
Рекламава под итно да почне да се врти и по наши медиуми. Можеби така ќе придонесеме петок да биде поприфатлив за постарите колеги на работа кои традиционално си го тераат стандардниот адет.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ