Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Секси, секси бејби

2014-08-08
Дваесеттина години независност, а уште истите потези со раката, а богами и ритам. Еден новитет - малку „англиски” во рефрен. Ај лав ју ту, фифти (сент).

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ