Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Шамари за сите

2014-03-12
Прво и основно правило во секоја шпанска серија треба да биде: никогаш не ја нервирај лудата жена во ПМС бидејќи на крај се' живо и диво, младо и старо, здраво и болно ќе јаде шамари.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ