Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Стрит фајтер - балкан стајл

2014-04-15
По гледање на видеото ќе имате неколку прашања: - кој е царот што ги монтирал звуците? - дали се луѓево нормални? - што прави камерманот со цел памет таму? и мораше ли и бабата да попие бокс?

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ