Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Супермен со GoPro

2014-03-18
Прилично добра симулација на тоа како би изгледало кога Супермен би носел GoPro камера додека го спасува светот.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ