Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Убавините на НП „Пелистер“

2013-12-19
Уживајте во феноменалното видео направено од страна на Стефан Петровски за убавините на Националниот парк „Пелистер“. Кој не бил мора да ја посети планината Баба за да ја почувствува нејзината магија.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ