Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Вил Ферел vs. Чед Смит

2014-05-23
Мала е веројатноста дека некој некогаш ќе им каже на легендиве да не го тапанат. Фактот што личат еден на друг само го прави овој двобој уште позабеган. Секоја чест на Вил Ферел за заслужената победа.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ