Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Висејќи над Бангалур

2014-08-21
Некои луѓе едноставно не знаат што е страв - Џејмс Кингстон е еден од нив. Ако ова видео не ви ја смрзне крвта, тогаш дефинитивно сте ладнокрвни на највисок степен!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ