Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Војче Китановски vs. Ранко Рангелов

2015-06-01
Долги години овие титани на ретро несмешниот изговор за хумор имаат проблем што народот постојано ги меша. Ние имаме гладијаторски пристап кон решавање на спорот за најпопуларен „комичар” во Македонија - ТВ рап дуел во живо, па да видат младиве што значи стендап комедија.

 

БОНУС НЕПОВРЗАНО ВИДЕО: 

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ