Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Возачки идиотизам

2014-04-04
Она што не можете да го очекувате додека го гледате видеово е дека има луѓе доволно злобни да можат да направат вакво нешто. Однапред се извинуваме за шокот. Ако сте со слабо срце, немојте да го гледате видеово.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ