Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Замислете Валентин да рапуваше

2014-02-21
Во исчекување сме на јунак што ќе монтира нешто вакво од некој наш презентер како рапува на „Раце горе” од САФ. Еве ние го номинираме Валентин, бидејќи човекот е фаца.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ