Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Зашто вака браќа Јапонци?

2014-07-27
Во кој универзум ова се смета за реклама? Заборавивме, Јапонија е универзум сам за себе. Правиме психолошки тест - што е првото нешто што сакате да го направите по гледањето на видеово?

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ