Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Живинарскиот Елвис и неверните жени

2014-03-21
Се враќаш од туѓина, полн кеш, со зулуф за почит и викаш, па зошто и јас да не направам спот. Раде редовно си пее рано насабајле, па оттаму пиле. Жените што се неверни и тоа што тој има златен пимп бастун се гратис моменти.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ