Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Зошто забранувате цицки?

2014-07-25
Никогаш не ни била јасна рестриктивната политика на некои радиодифузни совети да забрануваат реклами кои потенцијално им носат насмевки на поглемиот дел од публиката. Срам да ви е. Нема ништо невкусно во рекламава. П.С. има и некој уред тука небитен на крајот.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ