Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Ајфон и по смртта

2014-09-21
Проблемот со фан страниците на познатите личности на Фејсбук е фактот дека понекогаш ги водат лица на кои и не им е до толку важно што и како се објавува се додека се држат до договореното. Поголемиот проблем се јавува кога некоја промоција е договорена (најверојатно месеци однапред) и си стои во распоред за автоматско објавување, славната личност во меѓувреме умира, а задолжениот за таа страница на обожаватели заборава на постот. Ете, на пример, Риверс и од гробот си љуби Ајфон, а некој, пак, наскоро ќе лета од работа.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ