Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Ајпадодржач за нужник

2014-03-14

Одговор на првото прашање добивате веднаш. Да, сериозни се, се продава на Амазон.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ