Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Англиски, регионални разлики

2014-08-08
Денешна лекција на денот - малку културолошки и географски разлики во англискиот јазик. Простудирајте добро, ќе испрашуваме во понеделник.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ