Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Боговите на веб дизајнот

2014-02-27
На своја одговорност, ризик јак, мила душа, кликнете ја сликата и подгответе се за ЧУДО!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ