Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Босанскиот Ван Дам(ир)

2014-04-23
Ко Босанец што знае да истрола, никој не може. Ван Дам измеѓу два камиона на Волво, а царов... Клик за повеќе.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ