Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Бришеш графит, стануваш графит

2014-09-23
Дефиниција за тролање - те фаќаат како бришеш графит, па прават графит од тебе во истата поза.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ