Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Чај за ориентација

2014-03-25
Под итно да се стават сите бабо-поврзани емисии во утринска програма. Досадно е насабајле, внуците се на школо, децата на работа, нема со кого човек муабет да си прави.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ