Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Дејвид Камерун Троланиот

2014-03-07
На британскиот премиер Дејвид Камерун дефинитивно не му е неделата. Кутриот реши да твитне еден самослик и започна лавина од тролање. Но храбар политичар никогаш не се откажува, затоа јаде дупло тролање на крај!

Се' започна со твитов:

 

па следеше тролање:

 

и уште тролање:

 

и најмногу тролање:

 

Дејвид реши да врати:

 

и бидна истролан од книжарница!

 

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ