Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Хардкор самослик

2014-08-04
Додека вие се сликате во веце полуразголени или на плажа со море во позадина, некој сериозно си ја сфатил работата и дига левел во уметноста наречена селфи.

 

 

СЛЕДЕТЕ НÉ