Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Како станав меме - Исповеди на еден Врискачки Ум

2014-07-07
Добро е кога постираш слика на Фејсбук од свадба. Лошо е ако имаш пријатели дизајнери кои се тешки тролови. Резултат? Стануваш меме!

Се' започнало со оригиналната слика:

И потоа следат ремек делата!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ