Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кинески преведувачки масакр

2014-07-04
Да, и кај нас се правеле преведувачки киксови, ама Кинезиве се дефинитивно светски шампиони без конкуренција.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ