Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Копи-пејст Службен весник

2014-12-23
Нема ништо полошо од тоа вработена во Службен весник да дознае дека маж и` сака да оди на концерт на Розга. Па цел свет има да дознае, ама ти од дома нема да мрднеш!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ