Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кралот на дискретноста

2014-04-25
Да, рандом вработен во телевизијата, не те видовме поради твоите исклучителни нинџа способности.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ