Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Љубов е...

2014-05-22
Понекогаш сме полни со љубов и не знаеме како да го искажеме тоа освен преку најлогичната модерна алатка на денешницата... МЕМЕ! Па ЛАВ ли е ова или панаѓур? Реторичко е прашањево.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ