Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Магичната земја Фејсбук

2013-12-19
Ако глупоста можеше да се изрази преку име на нација ќе се викаше Америка. Не дека и кај нас нема вакви примероци, ама ова е веќе уметност.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ