Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Мајката на твитер тролањето

2014-03-07
Се започнало со еден твит, а резултатите... отишле прилично во екстремна насока.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ