Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Македонски хумор, може и замена

2014-10-19
Во духот на шегобијците од 70-тите, огласувачов решил да проба нов „креативен” маркетинг пристап за продажба на возило. Војче конечно има конкуренција!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ