Следете нé или притиснете Escape

Наслов

МекКонелинг - уметност на тролање

2014-03-15
Џон Стјуард е мастер трол. Го гледате видеото и урлате по дома, бидејќи сабота е ден за опуштање и некористење на лекарства.

 

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ