Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Најлошите решенија за купатила во светот

2013-12-19
Сакате да изградите санитарен чвор за вашиот ресторан и се мислите кое е најдоброто решение? Имате илјадници примери на добри тоалети, но во прилог ви ги даваме 16те најлоши решенија за купатила во светот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ