Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Најнеписмени фејсбук моменти

2013-12-19
Бисери на неписменоста со гратис епско тролање од вистински пријатели.

 

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ