Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Не е секоја девојка за на шипка

2014-05-09
Сте биле на неколку часа за играње на шипка и мислите дека сега сте најдобри и знаете се'? И девојкиве сигурно така мислеле.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ