Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Не покажувај што имаш, у реду е

2017-07-07
Ако сакате да видите верзија на Дон Плеја за сиромашни и ананас кој се врти на крај од видеото, тогаш спремете се за новиот хит за кој секој пат кога ќе го пуштите во друштво ќе ве пцујат, ќе ви маваат чврги и генерално ќе ве избегаваат во град.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ