Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Некои тоа овчар го викаат

2014-04-02
Некој добива пари за чување, некој плаќа, ама едно нешто е константно во Македонија - зборот овци е трендинг.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ