Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Од Амди за Амди, со љубов

2014-05-21
И од нас честитки. И една кока кола гратис!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ