Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Подкаст: Тик Так/Ива Слива - дупла доза

2015-01-20
Тик Так и Ива Слива влегоа во шема, си пукаат по два подкаста неделено ко од шала. Ако имате малку слободно време слушнете ги најновите нивни лудории.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ