Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Подкаст: Тик Так/Ива Слива - пијанство, енергетски пијалаци и лекови

2015-01-11
Време е за нов подкаст на Тик Так и Ива Слива на тема пијанство, енергетски пијалаци, еден фејл обид за виц и останати будалаштини.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ