Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Подкаст: Тик Так/Ива Слива - Студенти, пензионери, марихуана

2015-01-07
Божиќно имаме пакетче од двата последни подкаста на Тик Так и Ива Слива кои ги анализираа последните протести на студентите и хонорарците, а во вториот дел малку ги пецкаат автобусите наши прекрасни, пензионери и користење на марихуана за машка ерекција. Среќни празници!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ