Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Рачно, за првпат

2014-03-13

Прекрасното видео за прв бакнеж со непознат лик, кое испадна дека е реклама за облека, доби уште подобро видео за уште повозбудлива прва средба.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ