Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Радио тролови

2014-07-09
Сите го видовте дебаклот на Бразилците вчера и го видовте реметот кој го добија, ама како што Радио Баерн ги истрола никој друг не дојде ни блиску. Симнуваме капа!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ