Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Соло со полжав

2014-08-10
Чудните фаци кои ги прават гитаристите подобро лежат ако во моментот на соло пичење во раце наместо гитара држат „гол” полжав. Интернет. Гасете.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ